Minőségpolitikánk

A Végeken Egészséglélektani Alapítvány engedély alapján működő felnőttképző intézmény. Célja az egészséglélektanilag kiemelt és indokolt képzések fejlesztése, kidolgozása, megvalósítása és a jogszabályi feltételeknek megfelelő engedélyezett felnőttképzési szervezet működtetése. A képzések tartalmukban olyan ismereteket adnak át, készségeket fejlesztenek, amelyek növelik a képzésben résztvevők személyes – többnyire mentálhigiénés szemléletű - kompetenciáit. A képzési programokat magas szakmai színvonalon, neves és gyakorló mentálhigiénés szakemberek bevonásával állítjuk össze, szükség esetén fejlesztjük.

Képzéseink során minden esetben törekszünk a résztvevők igényeinek legmegfelelőbb tréner, oktató foglalkoztatására, bevonására. Célunk, hogy a képzéseinken résztvevők a kompetenciafejlesztésen és ismeretbővítésen túl, pozitív élményben is részesüljenek, az egyes képzések lelki és mentális feltöltődést is jelentsenek.

Az Alapítvány minden Munkatársa fenti célok érdekében arra törekszik, hogy mind Megbízóink, mind Partnereink, mind pedig Résztvevőink legnagyobb megelégedésére szolgáljanak tevékenységeink, szolgáltatásaink.

Fenitek érdekében az intézmény kiemelten fontos figyelmet fordít működése során az alábbiakra:

  • küldetésünk megvalósítására
  • az Alapítvány minden tekintetben jogszerű, átlátható és leinformálható működésére
  • az Alapítvány kuratóriumának fedhetetlenségére, mind etikai, mind erkölcsi tisztaságára
  • az Alapítvány működésének folyamatos monitorozására, minőségpolitikájának ellenőrzésére
  • állandó és folyamatos kapcsolattartásra, kommunikációra Partnereinkkel, képzéseinken Résztvevőkkel
  • a jogszabályok mindenkori betartására és betartatására

A minőségpolitikát minden év végén az Alapítvány kuratóriumi ülésén a Minőségirányítási vezető beterjeszti, a kuratórium tagjaival megvitatja, szükség esetén korrigálásokat eszközöl.